Εδώ και τρείς γενιές η οικογένεια Λούκα ασχολείται με την παραδοσιακή χειροποίητη αρτοποιεία. Ο Γεράσιμος Λούκας με βάση το παρθένο ελαιόλαδο και τα αγνά δημητριακά της ελληνικής γής ( βασικά στοιχεία της μεσογειακής διατροφής ),μετά από έρευνες και πειραματισμούς πολλών ετών και σε συνεργασία με επιστημονικές ομάδες Ελλήνων Διατροφολόγων δημιούργησε τα χειροποίητα κριθαρένια κουλουράκια με β- γλυκάνες & εδώδιμες ίνες.


Κατόπιν αναλύσεων από ανεξάρτητα ινστιτούτα έχει αποδειχθεί ότι καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των κανονισμών 432/2012 & 1048/2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπορούν να συμβάλουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων υγείας όπως η υψηλή χοληστερόλη, η αυξημένη γλυκόζη και η κακή λειτουργία του εντέρου. Η επόμενη γενιά τα παιδιά του Αλέξανδρος και Φρόσω συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση και εμπλουτίζουν την γκάμα των προϊόντων με νέα σύγχρονα υψηλής διατροφικής αξίας. Η πέμπτη γενιά είναι στο δρόμο και ακόμα ψήνεται………...

Εμείς στην LoukasFood φροντίζουμε για το καλύτερο……

Επιλέγουμε τις πιο πλούσιες σε β-γλυκάνες ποικιλίες κριθαριού βάζουμε την γνώση και την εμπειρία μας στην επεξεργασία του και σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας για να τα απολαμβάνεται μικροί και μεγάλοι κάθε στιγμή της μέρας χαρίζοντας στον οργανισμό σας την υγεία και ενέργεια που χρειάζεται μέσα από τα πιο πολύτιμα συστατικά που διαθέτει η φύση.

Γεράσιμος Λούκας

Επικοινωνία

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Πληροφορίες

Έχετε κάποια ερώτηση για τα προϊόντα μας? Στείλτε το μήνυμά σας συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα ή καλέστε στα τηλέφωνά μας.

Διεύθυνση:

Ευφροσύνη Γ. Λούκα "Loukasfood"

Π. Μικρόπουλου 30 Ηράκλειο Αττικής 141.21
210-2772215 

Βρείτε μας στο χάρτη